Zaključek študijskega leta 2019/20

Drage članice in dragi člani,

knjiga

letošnje študijsko leto ni potekalo kot smo ga načrtovali. Korona virus je povzročil, da smo prenehali s študijskimi dejavnostmi že 12. marca 2020. Upam, da ste ostali zdravi in da ste izkoristili ta čas za lepe stvari, kot je branje ali drugo, ki jih sicer ne bi opravili. Mnogi člani študijskih krožkov ste obiskovanje krožkov nadomestili s telefonskimi pogovori , nekateri ste poskusili tudi s klepetom na daljavo in tako ohranjali stike.
V času t.i. osamitve so nekateri krožki ustvarjali doma. Tako so članice in člani likovnega ustvarjanja, keramike in kaligrafije nadaljevali z delom. Njihove izdelke bomo predstavili na spletni strani društva. Prav tako bi z veseljem objavili slike srečanj vaših študijskih krožkov, če nam jih boste posredovali.
Zaključek študijskega leta 2019/20 žal ni bil tak, kot smo bili navajeni. Tako je odpadlo vsako letno srečanje na skupni prireditvi in poveselitev ob kozarčku vina, prav tako je odpadel zaključni izlet v mesto kulture Reko.
Velja pa pregovor, da vedno po dežju posije sonce. Pred nami je novo študijsko leto in upam, da bomo nadoknadili vse zamujeno.
Ob koncu vam želim lepe počitnice in srečno vrnitev v jeseni. Ostanite zdravi,

Predsednica društva Mojca Brank
in članice upravnega odbora