Spoštovani,

preteklo  študijsko leto  ni bilo prijetno za nas, saj smo  ga končali že marca 2020. Zaradi corone  virusa tudi nismo imeli zaključnega izleta, zaključne prireditve  in izleta ob začetku študijskega leta. Prepričana sem, da bomo to nadoknadili v  prihajajočem študijskem letu. Zato   začnimo  novo študijsko leto 2020/21 z  optimizmom in  storimo vse, da  ostanemo zdravi. Vem, da se začetka študija že veselite. Tudi  v tem letu    bomo poskrbeli za dobre programe in  družabne dogodke, ki nas   združujejo. Upravni odbor  bo  ob upoštevanju  vseh ukrepov NIJZ-ja storil vse, da bo  študij nemoteno potekal.
Zagotavljam vam, da se bomo še naprej trudili, da boste zadovoljni in vas vabim, da se nam pridružite v čim večjem številu. Povabite tudi vaše prijatelje, da se nam pridružijo.
V novo študijsko leto stopimo z  željo, da  bomo  tudi tokrat uspešno pridobivali nova znanja  in da bomo še naprej vzdrževali stike, ki so za nas zelo pomembni. Obljubljamo vam, da bomo  našli  način, da se bomo udeležili  izletov, prireditev in drugih in dogodkov.

Mojca Brank
predsednica društva