Vpis v študijsko leto 2020/21

v posamezne študijske skupine bo  na sedežu  Društva Pristan – Univerza za tretje  življenjsko obdobje Koper,
v ulici Pri vodnjaku 2 v Kopru
od 14. do 18. septembra 2020 vsak dan od 9. do 12. ure.
V tem  času bomo dosegljivi tudi na GSM štev.: 040 608 246.

Za nove člane  (upokojence in ostale 55plus) bomo  organizirali  Dan odprtih vrat  v sredo, 16.0.2020  ob 17. uri na sedežu društva, na katerem vas bomo podrobneje seznanili z dejavnostmi društva in možnostmi vključevanja.
Zaradi ukrepov preprečevanja širjenja virusa covit19 bo vpis potekal v skladu s priporočili NIJZ-ja (obvezna uporaba obraznih mask  v zaprtih prostorih, razkuževanje   rok ob vstopu).  Ponujamo možnost, da izpolnjeno  PRIJAVNICO  pošljete po pošti ali po elektronski pošti.    Članarino lahko plačate na TRR 1010 0002 9003868 pri Banka Intesa  Sanpaolo d,d.
Več o programu za študijsko leto 2020/21 si oglejte na spletni strani www.drustvo-pristan.si. Univerza Pristan ponuja pester nabor krožkov z bogato vsebino in dolgoletno tradicijo. Študijsko leto poteka od začetka oktobra 2020 do konca maja 2021. Izobraževalna srečanja potekajo po predhodnem  urniku načeloma 1x tedensko. Dolžina in trajanje  študijskih krožkov je odvisna od vsebine in programa krožka.

Pridružite se nam,