Drage članice in dragi člani društva

leto se je navkljub vsem »covid« nejevoljam, ki nas pestijo, neverjetno hitro obrnilo in že smo pred vrati novega leta. Društvene dejavnosti v tem času so se preoblikovale tako, kot ste se študentke in študenti dogovorili s svojimo mentoricami/mentorji: nekateri nadaljujete delo virtualno, drugi se srečujete v živo, nekaj dejavnosti pa je začasno delovanje zamrznilo, ne pa opustilo, čakajoč na čas brez virusa.

Naš ženski pevski zbor z zborovodjo Enejo Baloh pa nas vabi na koncert »Veselje peti«

v petek, 17. decembra 2021, ob 19. uri v protokolarno dvorano Sv. Frančiška Koper. Soorganizatorica je ZKD Koper, pojeta še dve ženski pevski skupini Deve z zborovodjo Enejo Baloh in Korale z zborovodjo Tonetom Balohom, sodeluje tudi naš bralni krožek.

Zdaj je čas, da se srečamo z nekoliko bolj odprtimi srci in, kar je zelo pomembno,  zopet z novim upanjem v boljši jutri, čeprav za obisk koncerta še vedno veljajo pogoji PCT in maske. Naj petje osrečuje. Udejanimo tudi zelo pomembno vodilo našega društva, ki ga tkemo skozi vsa leta, ko se (ali pa ne več v živo) srečujemo ob številnih društvenih izobraževalnih dejavnostih: prijateljstvo med našim članstvom. Zato vam že na pragu novega leta

v o š č i m o

zdravo, uspešno, igrivo,  leto 2022, polno dragocenih človeških vezi.

Vzemimo si  čas za vse zdravo in lepo, za smeh in veselje.

Naj bosta prijateljstvo in ljubezen  vedno z nami, vi pa obdani z njima. Srečno na vseh naših poteh, naj vam vsak trenutek prinese kak užitek, kaj lepega in ne pozabimo:

Prijateljstvo je najlepša oblika sveta,

ker jo naslika srce  in se dotika – vsega.

(Tone  Pavček)

Predsednica Mojca Brank in Upravni odbor društva