Ulica pri vodnjaku 2
6000 Koper
                    
M: 040 608 246, 041 222 796

42. JOGA (1 krat tedensko)

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:12
- pridobivanje fizične kondicije in gibljivosti telesa (hrbtenice, mišic, sklepov...) - spoznavanje in osvajanje tehnik sproščanja, poglabljanja vase, koncentracije, - uravnavanje delovanja notranjih organov in žlez z notranjim izločanjem.

43. SPROŠČANJE S POMOČJO MEDITACIJE (enkrat tedensko)

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:14

Mentorica: Sandra Majcen, učiteljica in izvajalka Theta healing tehnike, Nia učiteljica White belt, intuitivna svetovalka in Izvajalka Access bars tratmajev

Okvirna vsebina: Na vodenih meditacijah se doseže sprostitev telesa, uma in duha. Pri meditiranju dosežete Theta možgansko valovanje, kar pomeni popolno sprostitev.
- Vodene meditacije omogočajo ozaveščanje podzavestnih blokad, kar omogoči spremembo v življenju. Prinesejo tako fizično kot umsko sprostitev.
- Meditacije so intuitivno vodene, kar pomeni, da je vsaka meditacija nekaj posebnega
- Pri meditaciji se vključi tudi žive zvoke tradicionalnih inštrumentov. Za to poskrbijo zdravilne tibetanske sklede in zvončki
Meditacije so primerne tako za začetnike, kot za tiste, ki se z meditiranjem že ukvarjajo.

44. VODENA VADBA (2 krat tedensko)

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:16
Mentorica: Suzana Kohek, mednarodna inštruktorica aeorebike in fitnesa s posebej pridobljeno licenco za pilates in vadbo za starejše. Vodena vadba, ob glasbi, aerobna vadba v gibanju z različnimi pripomočki: male in velike žoge, uteži, stepi, elastični trakovi. Vadba je sestavljena iz dveh delov:
- Prvi aerobni, v katerem poskrbimo za naše srce in celotni srčno - ožilni sistem,
- Drugi del - krepilni, v katerem krepimo mišiced celega telesa s poudarkom na hrbtenici in pokončni drži.

45. VAJE ZA HRBET (2 krat tedensko)

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:18

Mentorica: Suzana Kohek, mednarodna inštruktorica aeorebike in fitnesa s posebej

Fizioterapevtske vaje za zdravo hrbtenico so namenjene vsem, ki imajo težave s hrbtenico, dobrodošli pa so tudi drugi, saj bo veliko poudarka na preventivi bolečine v križu in preprečevanju ter lajšanju tovrstnih težav. Terapevtske vaje spadajo po intenziteti v lažjo stopnjo vaj za vratno hrbtenico in ramena, prsno hrbtenico ter vaj za ledveno – križnični predel in medenico. Poleg tega se bomo učili pravilnega vstajanja, dvigovanja težjih predmetov ter opravljanja dnevnih aktivnosti, tako da nam bo naša hrbtenica kar hvaležna.

47. LATINO PLES – SOLO PLESI (telovadba za izboljšanje psiho fizičnega stanja)

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:19

Plesna šola LA BOLITA (8 vaj po 60 minut) 

Na tečaju plešemo ob latino glasbi različne latinsko ameriške plese in se ob tem kar pošteno potimo in za kondicijo skrbimo. Za vse, ki si želite obnoviti notranjo moč in doživeti prijetno druženje ob popularni latino glasbi. Vaje so primerne za vse starosti in vsakdo, ki redno vadi, ugotovi izboljšanje splošnega počutja, povečanje kondicije in odpornosti ter se veseli pomlajevanja svojega telesa in duha. Za vse, ki si želite obnoviti notranjo moč in doživeti prijetno druženje z lahkotnim gibanjem.

48. PLES

  • Objavljeno: ponedeljek, 09 september 2019 17:20
V tečaju družabnih plesov zaplešemo: počasni in hitri valček, slowfox, rumbo, merenque, jive, mambo, swing in disco fox, ča-ča-ča, sambo, tango, salso. Ni potrebno, da imate par , da se nam pridružite na plesnih uricah. Število vaj: · 8 vaj po 75min