Spletne delavnice

Drage članice in člani,

vedno bolj se zavedamo, kako   pomembno je, da znamo uporabljati pametni telefon in koristiti tisto,  kar nam ponuja. To se je še posebej pokazalo v sedanjem času, ko  naše življenje ni več tako,  kot smo ga bili navajeni. Zato je potrebno, da se tudi mi naučimo  uporabljati pametni telefon, kot je za spletno prodajo, plačevanje storitev, pridobitev digitalnega  certifikata  itd.  Tudi učenje, kot smo  ga bili navajeni, ne poteka že dalj časa.  To praznino lahko nadoknadimo tako, da se tudi mi učimo   preko videokonference.

Zato smo pripravili spletne delavnice  o uporabi pametnega telefona.

V  prilogi  vam pošiljamo vabilo na prvo delavnico in predpripravo v Središču za samostojno učenje (Priloga 1) in Program E – svet je za nas (Priloga 2) .

Prijave pošljite do 15.1.2021.  Informacije lahko dobite na tel. štev.:  041 405 808 (Gabrijela Dolinšek) in 041 222 796 (Mojca Brank).

V pomoč  za uporabo  aplikacije Zoom  se povežite s  Središčem za samostojno učenje na Ljudski univerzi Koper na tel. štev.: 05 62 80 17 (torek ali četrtek od 8.30 do 12.h od 4. januarja 2021 dalje. Pomoč vam bo nudila ga. Mateja Bajt.

Še  enkrat vam želimo  srečno, zdravo  in aktivno novo leto 2021 v želji, da  se  čim prej srečamo.

Mojca Brank, predsednica in

upravni odbor