Spoštovane študentke, spoštovani študentje pozdravljeni.

Spoštovane študentke, spoštovani študentje pozdravljeni.ucilnica

Čas počitnic se neizprosno izteka, pred nami je novo študijsko leto. Spočiti in polni energije se gotovo veselimo ponovnega srečanja s sošolkami in sošolci, sproščenih in prijateljskih klepetov, pridobivanja novih znanj in spoznanj, s čimer bomo potešili svoje želje in zvedavost po novih spoznanjih ter se enakovredno vključevali v izzive sodobnega časa. Novo študijsko leto načrtujemo v obsegu študijskih programov, kot jih poznamo iz preteklih let. Izbira je velika. Tistim, ki se nam bodo priključili na novo, izrekamo dobrodošlico in jim želimo, da bi spletli veliko novih prijateljstev in našli zanimive vsebine. Vsem nam, ki našo tretjo univerzo obiskujemo že več kot dvajset let, pa želimo uspešno nadaljevanje študija, veliko novih idej in veselih druženj.

Vpis bo od 20. do 24. septembra 2021, vsak dan od 9. do 12. ure v učilnici društva Pri vodnjaku 2 v Kopru. Društvena članarina bo 15 €.

Hkrati pa se nam obeta četrti val epidemije COVIDA-19, ki nas kot izobraževalno društvo zaenkrat obvezuje, da bomo izpolnjevali pogoje PCT,
prostore dobro prezračevali in nosili maske. Skratka poskrbeli bomo za zaščito samih sebe! Spremljali bomo dogajanje in vas obveščali o spremembah, če bodo. Možno bo organizirati virtualno izobraževanje, tečejo dogovori z mentorji! Izobraževalni program za študijsko leto 2021/22 in Prijavnico bomo objavili na spletni strani društva.

Z optimizmom in skrbno presojo bomo zagotovili aktivno študijsko leto.

Lep pozdrav,
Mojca Brank, predsednica društva