Vabilo na delavnice

2. delavnica slika 2Drage članice in  člani,
v tem  študijskem letu  bomo nadaljevali  s programom »E svet je zame  2». Čas je pravi, saj so  nam odpadle številne  študijske dejavnosti in seveda tudi druženje. Tega še posebej vsi  pogrešamo. Zato bo zelo dobrodošlo virtualno druženje.
Profesor Simon Dražič nam je pripravil serijo delavnic, kjer bomo izvedeli veliko novega, pa tudi ponovili nekaj starega. Vse delavnice bodo potekale ob ponedeljkih od 14.h do 15. 30 preko aplikacije Zoom.

1.
Izdelava čestitk (in še česa) na računalniku s pomočjo aplikacije Canva
6. decembra 2021
2.
Mobilne aplikacije za vsak dan:
-      zVEM - nameščanje in rokovanje s COVID potrdilom
-      aplikacije za parkiranje
-      QR kode
20. decembra 2021
3.
Fotografiranje, mobitel in moj računalnik:
-      fotografiranje in snemanje s telefonom
-      prenašanje slik, videoposnetkov s telefona na računalnik
-      shranjevanje slik v oblak
10. januarja 2022
4.
Spletna banka - uporaba spletne aplikacije
24. januarja 2022
5.
Ščepec koristnih orodij:
-      aplikacija Magda
-      aplikacija za pomoč na daljavo (na računalniku in na telefonu)
-      Zoom na telefonu
7. februarja. 2022
Po delavnici boste prejeli povezavo na posnetek delavnice.
Vse, ki želite obiskovati delavnice vabimo, da se
Delavnice  so brezplačne za člane univerze, ostali udeleženci delavnic  morajo prispevati znesek 15,00 € za vseh pet delavnic,  ki ga nakažejo  na TRR  društva    1010 0002 9003868   Intesa Sanpaolo Bank d.d. Vabilo in povezavo na spletno učilnico boste prejeli dan pred delavnico  po elektronski pošti.
Za več informacij lahko pokličete na tel. štev.:  041 222 796 ( M. Brank).
Pridružite se nam!
                                                                                       Mojca Brank, predsednica
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da bi lahko uspešno sodelovali na delavnici, se moramo predhodno naučiti uporabljati aplikacijo Zoom ( oprema, namestitev, delitev zaslona, preklapljanje med različnimi aplikacijami…). Če tega niste vešči, pokličite na telefonsko številko 05 62 80 17 v Središče za samostojno učenje na Ljudski univerzi Koper, kjer vam bodo ponudili pomoč.